0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Hansker og votter

Vær tro mot din stil helt ut til fingerspissene. Stilig i skinn, varm i tekstil. Bytt og varier, og sørg for at du har et par for enhver anledning.

Før vinteren er det viktig å ha votter og hansker for å holde varmen, mens de samtidig skal være elegante og komfortable. Stayhard tilbyr hansker og votter i forskjellige materialer og design, for menn som ønsker å være riktig kledd når den kalde vinteren kommer til Norge. Sørg for å holde både varmen og stilen til vinteren – bestill dine votter og hansker fra Stayhard dag.

At velge rett votter og hansker er ikke alltid lett. Du bør være i stand til å bruke dem i løpet av dagen, for å skrape vinduene på bilen eller kanskje plukke ut ting fra posen din. Men for den stilbevisste mannen så bør de også se bra ut og fungere godt sammen med resten av klærne. Så hva du skal velge? Stayhard har samlet skinnhansker og skinnvotter sammen med hansker i andre materialer, så du bør være i stand til å finne favorittene som passer din personlige stil. Kombiner med en matchende lue og skjerf for å få symmetri i stilen, og møt vinteren med en tidløs stil som er både stilig, komfortabel og varm. Vi på Stayhard syns ikke du skal trenge å velge mellom form og funksjon. Når du kjøper dine votter eller hansker på Stayhard får du rask levering. I tillegg til de fordelene har du også en 30-dagers bytterett og fri retur om det ville være sånn at vottene kanskje ikke passer. Hvis du er en ny kunde, får du også 15% rabatt på første bestillingen så benytt anledningen til å bestille hele vinter garderoben samtidig.