0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Lommetørkler

Vær uklanderlig elegant med et hvitt lommetørkle i brystlomma på smokingen, eller sett ditt personlige preg på en dressjakke med et uttrykksfullt mønster.

Et lommetørkle er et perfekt tillegg til dressen din når det er tid for litt finere og mer formelle tilstellinger. Det er et tilbehør som har eksistert i alle tider, og som har løftet mannens stil og skapte en viktig del av kleskoden for stilbevisste menn i dag. Stayhard har et bredt utvalg av lommetørklær til din dress, i en rekke farger og varianter. Finn og bestill din favoritt lommetørklær i dag!

Detaljer er viktig når man skal kle opp seg, og kanskje enda viktigere når det gjelder formelle arrangementer. Når det er på tide å hoppe i dressen din så vil du selvsagt ha et stilig og matchende lommetørkle til dressjakken, ikke sant? Da har du kommet til rett sted på nettet! Her på Stayhard har vi samlet lommetørklær i flere forskjellige modeller, så du bør være i stand til å finne det perfekte lommetørkleet til dressjakken din. Søk rundt blant lommetørklær fra ledende merker på markedet, og bestille dine favoritter i dag - med gratis retur, som alltid når du handler Stayhard.no. Hvis du er en ny kunde og handler på Stayhard for første gang så får du 15% rabatt på den første bestillingen. En perfekt mulighet til å bygge opp en skikkelig garderobe med mange stilige lommetørklær, og selvfølgelig også en stilig matchende dress til å bruke dine lommetørklær i!