0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Mansjettknapper

Mansjettknapper og slipsnåler er accessoirer som gir stilpoeng. Bruk dem ved spesielle anledninger, eller sett gullkant på en vanlig uke.

Det er detaljene som gjør stilen. Med et par mansjettknappar og slipsnåler fra Stayhard setter du de viktige detaljene for stilen din, og kan føle deg trygg på at du vil trekke mange øyne til deg i løpet av dagen. En klassisk og elegant stil krever detaljer, så tør å eksperimentere med forskjellige mansjettknapper og slipsnåler for å finne din personlige look.

Vi kunne dessverre ikke finne noen produkter på søket ditt. Prøv å gjøre søket bredere ved å fjerne noen av valgene dine.

Det bør være i enhver manns interesse å eie et par fine mansjettknapper og en slipsnål. Ofte er dette noe du får som gave på ulike seremonier, som for eksempel i student eller bryllupsgave - men hvis ikke så er det en anbefaling om at du kjøper deg et sett av disse smykker. Dette er mannens makeup, og det er med disse detaljerte dekorasjoner du kan lage en perfekt og unik stil. Mens mansjettknapper kan ha en mer estetisk enn praktisk funksjon, så har en slipsnål faktisk begge deler. Dens funksjon er å holde slipset din på plass, men samtidig trekker den også øynene til deg med sin glitrende overflate. Stayhard har et bredt utvalg av mansjettknapper og slipsnåler i mangematerial og former, og både med og uten ikoner og detaljer. Bruk en slipsnål til kostymet dit, eller et par stilige mansjettknapper til din bunad. På Stayhard handler du med gratis retur, og du får alt raskt levert. For deg som ny kunde tilbyr vi også en 15% rabatt på din første bestilling.