0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Det som utmerker en stil er at den er gjennomtenkt og at alt henger sammen – også når det regner. Skaff deg en paraply som kler deg.

Med en holdbar paraply kan du beskytte deg mot regn og dårlig vær, og holde klærne dine tørre i løpet av dagen. Det er aldri morsomt å måtte gå rundt i våte klær, og en stilig hårstyling kan lett bli ødelagt av for mye regn og vind. Her i Stayhards nettbutikk kan du velge mellom mange stilfulle paraplyer i ulike modeller som kombinerer design og funksjon.

Vi kunne dessverre ikke finne noen produkter på søket ditt. Prøv å gjøre søket bredere ved å fjerne noen av valgene dine.

Det er ikke sjelden du kan se godt kledde og kjekke menn med matchende paraplyer i moteindustrien samt film- og musikkbransjen. Paraplyen er detaljen som kan gi en ekstra mil for stilen din, og den fremmer også en elegant holdning og attityde. For mer organiserte arrangementer kan du kombinere en enkel svart paraply med en stilig hatt, et par kostymebukser og en blazer for å skape en klassisk maskulin stil, mens en mønstret og fargerik paraply kan friske opp stilen din når du skal ut på nattlige eventyr med vennene. Stayhard har samlet et utvalg av paraplyer i forskjellige farger og design for deg som synes det er viktig å jobbe med stilen ned på detaljert nivå. Finn en paraply som passer din stil, så leverer vi den raskt hjem til deg med gratis retur. Som ny kunde har du også 15% rabatt på første bestillingen av Stayhard.