0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Tørklær og skjerf er i slekt med slips og kravatt. En suveren og betydelig mer avslappet måte å signalisere stilen din på, og samtidig holde varmen.

Et skjerf er ikke bare for å holde deg varm, uten det er like mye et plagg som er gøy å kombinere med matchende lue og votter - for å sette en egen prege på looken og utvikle en personlig stil innfør det kalde halvåret som vi i Norge møter hvert år. Stayhard tilbyr stilige skjerfer i forskjellige design som du enkelt kan matche med din klesstil. Se deg rundt i nettbutikken og finn din favoritt skjerf, her på Stayhard.

Her kan du finne skjerfer for menn i en rekke farger og modeller. Stripete og rutete, korte og lange, tube eller ingen tube, enfarget eller med mønster. Vi har samlet markedets heteste og mest behagelige skjerfer på ett sted. Hvilken type av skjerf du velger avslører ofte mye om hvem du er og hva slags stil du har. For de menn som kanskje møter dagen i et par chinos og loafers, mener vi at et rutete skjerf med frynser passer best, mens jeansfyren med en blazer og sneakers kanskje heller velger en varm og nydelig tubeskjerf i noen frekk farge. Men uavhengig hvilket skjerf som passer din smak tilbyr vi gratis retur når du bestiller ditt skjerf her på Stayhard. I tillegg tilbyr vi også rask levering av våre bestillinger, og hvis du er en ny kunde får du 15% rabatt på din første bestilling du gjør med oss.