0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Strekker ikke slipset til? Skal du ha på deg smoking, kjole og hvitt, eller vil du ganske enkelt ta looken din til neste nivå? På Stayhard finner du sløyfer for enhver anledning.

Mange menn føler at det er vanskelig å velge mellom sløyfer og slips. Mens slipset kanskje er den mest brukte av disse to så er det sløyfen som kan løfte en kjedelig og vanlig dress til å bli en stilig og personlig outfit. Stayhard tilbyr tidløse sløyfer, både med og uten mønster, for deg som er på jakt etter det perfekte tilbehøret til dressen.

Det er forventet av alle bevisste menn å matche dressen sin med en ryddig slips eller en kjekk sløyfer. Det er en kleskode som har eksistert i århundrer, og som gir mannen mulighet til å legge litt ekstra omsorg i outfiten sin, Å finne den rette sløyfen til dressen kan imidlertid være vanskelig, men Stayhard tilbyr ulike varianter og farger, sånn at du bør være i stand til å finne en sløyfer i din stil. For de av dere med en enkelfarget dress, kan det være fordelaktig å prøve en mønstret sløyfe som gir litt farge og form til outfiten, mens det i stedet passer fint med en enkelfarget og enkel sløyfe til det fargede kostymet. Sørg for å være på den sikre siden og investere i et par forskjellige varianter av sløyfer slik at du kan mikse og matche disse med forskjellige kostymer. Finn rett sløyfer til dressen din på Stayhard og bestill i dag med gratis retur. Hvis du bestiller fra oss for første gang gir vi deg dessuten 15% rabatt på hele bestillingen.