0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Vesker og lommebøker

Her finnes alt du trenger for å oppbevare de viktige tingene dine på en skikkelig stilig måte. Velger du skinn blir det dessuten finere jo mer du sliter og bruker det.

Våg å vise deg selv og din interesse for stil med en samling av stilige vesker og lommebøker som du kan variere med ulike outfits. Stayhard har et bredt utvalg av pene produkter fra ledende merker i markedet som Tiger of Sweden, RE, Royal Republiq, P.A.P och flere. Velg blant elegante og tidløse designer av håndvesker og lommebøker og gjør din bestilling i dag - med gratis frakt.

Med rett vesker og lommebøker kan du enkelt maksimere din stil og skape et samlet utseende som løfter deg og gir deg en følelse av trygghet og selvtillit. Stayhard har samlet vesker og lommebøker for menn som tør å være seg selv. I tillegg til sin praktiske funksjon så kan lommebøker og vesker være et perfekt tilbehør som du kan mikse og matche med ulike stiler og situasjoner for å skape din unike stil. Velg mellom vesker og lommebøker i en rekke ulike materialer og design med skinn, lær, denim eller bomull, både fargerike eller subtile varianter. Kombinerer stil og funksjon i en stilig veske med matchende lommebok fra Stayhard.no. Når du har funnet den stilen som du syns føles riktig, da er det bare for deg å gjøre din bestilling. Vi tilbyr gratis retur, og hvis du skulle til å endre deg har du også en 30-dagers bytterett.