0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

Hvordan handler jeg?

Kjøp klær med perfekt passform

Se bare det du velger. Sorter produkter på varemerke, produktkategori og fritekstsøking. Det finnes flere søkefunksjoner for å finne fram hos oss.

Du kan velge å vise bare de størrelsene, fargene eller stilene du er interessert i, eller velge et ønsket prisintervall. Funksjonene finner du nederst i venstremenyen.

Bestill riktig størrelse

På hver produktside finnes den smarte størrelsesguiden fra VIRTUSIZE. Mål et av favorittplaggene dine som du har hjemme i henhold til anvisningene, så hjelper vi deg å finne riktig størrelse.

Min shoppingbag

Legg ditt valgte produkt i shoppingbagen som du finner øverst til høyre på siden. Klikk på min shoppingbag for å se hvilket/hvilke produkter du har lagt ned. Her kan du også justere antall, størrelse eller fjerne produkter. Klikk på til kassen for å avslutte kjøpet og legge din bestilling.

Kassen

I kassen får du en oppsummering av dine produkter. Også her kan du justere størrelse og antall før du sender bestillingen. Velg ønsket betalingsmåte og oppgi eventuell gavekortkode.

Har du en rabattkode?

Fyll inn koden din og klikk OK. Gyldig rabattkode resulterer i at du ser din fratrukne rabatt på den totale summen.

Oppgi dine leveringsopplysninger.

Kontroller at alle dine opplysninger er korrekte og send bestillingen. Kort tid etter at du har sendt bestillingen får du en mail som bekrefter at vi har mottatt den.

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.