0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

Om Stayhard

Stayhard er en nettbutikk for moteinteresserte menn, med kunden i sentrum. Vårt utvalg består av klær, accessoirer, sko, grooming-produkter og treningsklær fra 200 både kjente og nye spennende varemerker.

Vareutvalget

Stayhard har et bredt vareutvalg og selger alt fra nye og spennende til store, veletablerte varemerker. I en kundeundersøkelse som nylig ble gjennomført, ble vareutvalget oppgitt som et av Stayhards største fortrinn. Hos Stayhard tar vi ikke for gitt at alle plaggene i en kolleksjon vil tiltale kundene, og derfor håndplukker vi passende plagg fra kolleksjonene. Det betyr at alt som havner i nettbutikken, er tilpasset det kundene vil ha. Det er også viktig for oss at vi selger bare varemerker som vi selv kan stå for.

Et motenettsted for mer fornøyde kunder

Stayhard.no er i stadig utvikling og er laget for å gjøre handleopplevelsen så enkel og lystbetont som det bare er mulig. Vi utfører hyppige undersøkelser via kundepaneler, som hjelper oss med å få vite hva kundene faktisk vil ha.

Bærekraft

Bærekraft er en naturlig og verdiskapende del i Stayhards daglige virksomhet. Vi streber etter å bidra til en bærekraftig framtid ved å bruke naturressurser mer effektivt, og minimere den negative miljøpåvirkningen fra vår bedrift.

Produksjon av klær innebærer bruk av naturressurser, hvor vi fokuserer på å benytte disse så effektivt som mulig i framstillingen av våre produkter.

Vi støtter dyrenes rettigheter, og selger derfor ikke produkter av ekte pels. Dessuten jobber vi med å sertifisere sporingsmulighetene når det gjelder dun og skinn.

Når vi gjør avtaler med leverandører skal de kunne oppfylle våre krav når det gjelder å ta avstand til barnearbeid, tvangsarbeid og diskriminering, og prioritering av foreningsfrihet, lønn og fordeler, miljø, helse og sikkerhet.

Å støtte mangfold, likestilling, ha respekt for menneskelige rettigheter og å ta et tydelig standpunkt mot korrupsjon er grunnsteiner i vårt arbeid for bærekraftighet.

På Stayhard har alle medarbeidere samme muligheter, rettigheter og forpliktelser uansett kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, seksuell legning, etnisk tilhørighet, religion eller annen trosoppfatning, funksjonshemming eller alder.

Vi på Stayhard vil bidra til en bedre verden for framtidens generasjoner.  

ellosgroup.com