0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

Størrelsesguiden

virtusize-steg1.gif

Ved å benytte vår smarte størrelsesguide (fra Virtusize) kan du være sikker på at du bestiller riktig størrelse og den passformen du liker. Akkurat nå får du 50 kroner i rabatt når du registrerer deg med Virtusize. Det går raskt og gjør dine innkjøp på Stayhard enda enklere.

Trinn 1 - Hvor finner jeg Størrelsesguiden?

Størrelsesguiden finner du ved siden av størrelsesvalget på produktsiden.

 

Trinn 2 - Hvordan kommer jeg i gang med størrelsesguiden?

Med størrelsesguiden kan du enkelt sammenligne et plagg du allerede har med plagget du tenker på å kjøpe. Det finnes to måter å komme i gang på: velg et plagg blant dine tidligere kjøp og klikk på "sammenlign". Har du ikke noen tidligere kjøp kan du alltid måle ditt favorittplagg. Det er enkelt og du trenger bare å gjøre det en gang. Vi sparer alle målene for deg.


 

Trinn 3 - Sammenlign og finn riktig størrelse

Den beste måten å forstå hvordan et plagg kommer til å passe og hvilken størrelse man skal velge, er å sammenligne med et plagg man allerede vet eksakt hvordan passer. Nettopp dette kan du gjøre med Virtusize. Den grå silhuetten viser plagget du allerede eier og oppå i blått vises plagget du tenker på å kjøpe. Test ulike størrelser i menyen på venstre side.

Trinn 4 - Skap kontoen og få rabatt på ditt neste kjøp

Ved å skape en konto hos Virtusize sparer vi alle dine favorittplagg slik at du enkelt kommer til dem når du handler fra dataen eller mobilen. Akkurat nå får du en rabattkode som gir 50 kroner på ditt neste kjøp når du skaper en konto hos Virtusize.