0

Graduation

ÅRETS FESTLIGSTE periode er her! Her har vi har samlet mengder av outfits til både 17. mai og hageparty. For deg som vil kjøpe hele outfiten har vi en ferdig dresspakke, og leter du etter gaver har vi samlet de aller beste i en giftshop.

Enjoy!

DRESS + SKJORTE + ACCESSOIRER

Den ultimate outfiten til den store dagen; dress, skjorte og accessoirer.
Du velger kombinasjonen.


50% RABATT PÅ SKJORTEN

Ved kjøp av en dress kan du kjøpe en valgfri ensfarget skjorte til halv pris. Rabatten på skjorten vises når du har lagt en dress i handlekurven.


Til skjortene


3 FOR 2 PÅ ACCESSOIRER

Slips, sløyfe og lommetørkle. Bruk det sammen eller hver for seg, avhengig av anledning. Kjøper du tre produkter fra denne kategorien får du den billigste på kjøpet.


Til accessoirene


Celebration

HVER FEST HAR SIN KLESKODE og det er opp til deg hvordan du tolker den. En dress er jo alltid en dress, men måten du bærer den på kan du variere i det uendelige. Vi har delt inn vårens fester i ulike looks avhengig av anledning og feeling.

Let's celebrate!

HAN DEN FORMELLE

Enkelte anledninger krever en dress. Sånn er det bare. Vi synes allikevel at det er helt ok å velge en med litt kortere bukse og matche med stilige sneakers. Hold resten så cleant som mulig med en ensfarget skjorte og accessoirer som ikke stikker seg ut fargemessig.


Se alle dresser


Giftshop

Gå ikke tomhendt på fest, sies det. Nedenfor har vi samlet de beste gavene til de fleste typer fester.

Til giftshopen