0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Håndklær og badelaken er mer enn bare praktiske saker du tørker deg på. Hva slags håndkle du har sier noe om deg som person og hvilken stil du har. Foretrekker du rene, ensfargede håndklær eller kule varianter med trykk? Hos Stayhard finner du håndklær for enhver stil og anledning – og som ny kunde får du dessuten 15% rabatt på ditt første kjøp når du handler hos oss.

Vi kunne dessverre ikke finne noen produkter på søket ditt. Prøv å gjøre søket bredere ved å fjerne noen av valgene dine.

Stayhard har håndklær i massevis av forskjellige størrelser og utførelser; frottéhåndklær, badelaken og mye annet som trengs hjemme hos enhver mann. Når du dukker opp på stranden med den stilige badebuksa og kule solbriller, glem for all del ikke badelaken og håndkle. Det sier nemlig akkurat like mye om stilen din som de klærne du har på deg. Hos Stayhard finner du stilige håndklær og badelaken som sier noe om hvem du er. Mønstrede, ensfargede eller med trykk – hvilke håndklær passer sammen med stilen din? Sjekk utvalget vårt, og velg de håndklærne og badelakenene som passer nettopp deg. Sjekk også vårt sortiment av flip-flops, shorts og badebukser for å fikse den perfekte looken til sommeren. Stayhard har et stort utvalg av klær og tilbehør for stranden og sommeren, alltid til gode priser. Dessuten gir vi også fri retur når du handler hos oss.