0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Bukser og chinos

Fundamentet til looken din hviler på buksa. Bygg videre fra den smale svarte buksa, tilfør farge med chinos, finn den ultimate dressbuksa eller test en kortere cropped bukse.

Den som ingen bukser har, han må gå med rumpa bar. Bukser er en selvsagt del av garderoben din, men til tross for at plagget er så viktig, er det sjeldent det sentrale i en outfit. Det er vanligere å legge fokus på overdelen. Sørg for at bena dine blir like flotte som overkroppen med stilige bukser fra Stayhard. Er du ny kunde? Med vårt nykundetilbud får du 15% rabatt på det første kjøpet.

Bukser finnes i en mengde ulike varianter, modeller, stiler og utførelser. Noen liker tighte, andre foretrekker en mer loose fit. Uansett om du leter etter en stilig sweatpants å loke rundt i, eller om du er ute etter en kul chinos, er vi sikre på at du kan finne noe som faller i smak her hos oss. Vi har bukser for alle stiler og anledninger, så pass på å oppdatere garderoben med nettopp dine favoritter. Har du alltid samme stil på buksene dine? Våg å utforske noe nytt, og sats på en annerledes farge eller modell! Har du bukser i litt forskjellige modeller, materialer og farger gir det deg en god variasjon til å bygge outfitene dine med. Stayhard har et stort utvalg bukser for herre, og vi gir deg alltid gode priser, raske leveranser. Dessuten får du 30 dagers bytterett slik at du kan prøve hjemme i fred og ro. Handle buksene dine online allerede i dag – som ny kunde kan du benytte deg av vårt nykundetilbud med en rabattkode som gir deg 15% rabatt på ditt første kjøp.