0

Gratis frakt & Gratis retur Raske leveranser 1-4 dager

Dresser

Uansett om du foretrekker en T-shirt under dressjakka, eller full oppdressing med skjorte, slips og vest, finner du alltid et relevant utvalg på Stayhard.

På Stayhard tilbyr vi dresser for menn i flere modeller og farger. Dressen kan være en av de viktigste plaggene i en manns garderobe, enten den brukes profesjonelt for lange dager i kundemøter eller for en mer tøff og selvsikker stil sammen med et par jeans og joggesko - for sene kvelder på byen. Vi tilbyr tettsittende dresser i god kvalitet, både med og uten mønster og detaljer. Finn din favoritt dress på Stayhard og bestill idag!

Dresser

Uansett om du foretrekker en T-shirt under dressjakka, eller full oppdressing med skjorte, slips og vest, finner du alltid et relevant utvalg på Stayhard.
Viser side 1 av 2 Neste

Her på Stayhard finner du en samling av jakker og dresser som vi omhyggelig har valgt fra de ledende merkene på markedet. Både ensfargede sorte jakker, som mer mønstrede dressjakker i ullblanding eller en moderne bomull med stretch i marineblått. Her er du sikker på å finne dressen som passer deg og din stil!

Dressen er et plagg som aldri går ut av stilen, uten det er bare fargen og formen som blir oppdatert i løpet av årene. Kombiner din dress med rett tilbehør for å sette dagens agenda for din stil. Virkelig kledd opp vil du bli når du kombinerer en blazer med en slips og med en fin par dressbukser og godt polerte sko. Men du kan også opprette en tøff stil med mer attityde hvis du velger en pen t-shirt og et par løse jeans sammen med blazeren i stedet. Våg å prøve og eksperimentere med stil - Dresser for men kan kombineres med mange forskjellige tilbehør!

Ikke glem at Stayhard alltid tilbyr gratis frakt og gratis retur sammen med raske leveranser. Nye kunder får også 15% rabatt på den første bestillingen.