0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

Gensere og jakker

Avslappet i en bestefarsgenser eller langermet T-shirt. Moteriktig i en finstrikket polo. Klassisk i tynn merinoull, perfekt til skjorte eller under jakka. Varier looken din med ulike gensere.

En manns garderobe bør inneholde mange stilige gensere og jakker som skal kunne kombinere i flere forskjellige stiler, både til et par flotte jeans likevel som til et par klassiske chinos. Ingen dag er lik den andre, og dine gensere må fungere på jobbet dit likevel som for en kveld på byen med vennene dine. Finn gensere som matcher din personlige stil og tør til å prøve noe nytt.

På Stayhard.no finner du herregenser fra de ledende merkene på markedet raske leveranser. Gå langs gatene i byen og føl at du vis din egen personlighet i klærne dine. Du kan finne og skape din perfekte stil ved å matche dine gensere med et par flotte bukser, og ved å tenke på detaljene. Kanskje er du den typen som elsker å kle deg opp med en fin klokke og en klassisk cap, eller så foretrekker du de mer subtile tilbehørene som bare skinner i periferien. Uavhengig stilen som passer deg så kan du finne den perfekte kombinasjonen her. Stilige gensere med trykk sammen med et par velsittende jeans er en tidløs stil som fungerer perfekt for hverdagen. Før de kalde kveldene kan du kombinere det med en skinnjakke så er du plutselig klar for en kveld på byen i stedet. Husk å velge farger på dine herregensere som passer sammen med resten av klærne dine, og sånn at du føler deg komfortabel med å bruke det. Svart, hvit og grå fungerer nesten alltid - men ikke bli sittende fast der uten tør å bruke farger også. Fargen er det som gjør mennesket.