0

-200 KR PÅ JEANS & GRATIS FRAKT   HANDLE HER

En stilsikker man forstår følelsen av en velsittende rugby genser mot kroppen sin. Det er noe spesielt med kombinasjonen av denne kjekke genser sammen med jeans og joggesko. Vi har rugby genser for hver mann og enhver anledning, så at du alltid vil være i stand til å føle deg pent kledd - uansett om du skal på en date eller et jobbintervju. Finn din favoritt genser her på Stayhard.

Vi kunne dessverre ikke finne noen produkter på søket ditt. Prøv å gjøre søket bredere ved å fjerne noen av valgene dine.

Er du en mann som foretrekker komfortable klær med en litt løsere passform, eller foretrekker du å kle deg med stil uansett hvor du er? Uansett hva vil du legge merke til at en rugby genser hjelper deg å løse klær problem for dagen, alle dager. Du vil alltid se stilbevisst ut med en rugby genser, enten du kombinere det med et par ryddige bukser eller et par mer luftige shorts. Når du skal til å matche klær for en personlig stil er det alltid hyggelig å ha noen alternativer å velge mellom. Dine klær er ment å gjenspeile hvem du er, hva du gjør, og hvilken stemning du er i akkurat for dagen. Med en rugby genser fra Stayhard er det enkelt å lage variasjoner på deres antrekk siden en rugby genser passer de fleste andre plagg. Deretter ordner du enkelt det lille ekstra med pene tilbehør, kjekke belter og et par passende sko - og du er klar for dagen med alt det kan innebære.