0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Shorts

Nyt varmen, og match T-shirten eller skjorta med en stilig chinos- eller jeansshorts. Det begynner kanskje å bli på tide med en ny badeshorts også?

For mange menn er et par shorts det eneste som trengs. Det er det ultimate plagget for sommeren, og passer godt for dager på stranden likevel som for det daglige utstyret sammen med en stilig t-shirt eller en fin og luftig singlet. Stayhard har et utvalg av både ensfargede og mønstrede shorts i ulike lengder, som holder deg velkledd i alle situasjoner der du trenger å se bra ut.

Å ha et par shorts nære deg sparer mange situasjoner hvor du står fast i valget av klær for dagen. Mens shorts kan være et godt valg for de dagene du tilbringer hjemme, så det er også lett å bare trekke på en stilig t-shirt eller en kortermet skjorte, så er du er klar til å gå ut på byen som en godt kledd og stilbevisst mann. På Stayhard har vi derfor et utvalg av shorts i forskjellige utførelser, så du bør være i stand til å velge de shortser som du syns føles personlig for deg og din stil. Kanskje er det et par enkle fargede lyse shorts som passer poloskjorten din, eller så foretrekker du kanskje de fargede variantene som en god kontrast til mer enkle singletter. Kombiner med en stilig strikket genser til stilen din, eller en bestefargenser, så har du noe varmt å ta på deg når det blir kaldere på kvelden. Vi leverer din bestilling raskt, og med gratis frakt - så benytt anledningen til å bestille alt for den komplette stilen slik at du har den klar for de dagene du bli sittende fast i klær valget på morgen.