0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Singleter

Et ikonisk plagg som gir armslag både til personligheten, armene og skuldrene dine. Perfekt som eget statement. Utmerket å bruke under skjorter og gensere.

Her på Stayhard vil du finne singletter som vil holde deg velkledd og elegant både til hverdags og til festen. Vi tilbyr singletter for menn både med og uten trykk - i ulike lengder, farger og design - slik at du kan finne din personlige stil. Matche dine singlets med et par jeans eller chinos, og arbeide med ulike tilbehør for å lage din egen unike uttrykk. Du vil finne alt du trenger her på Stayhard.

Her kan du velge mellom singletter av ulike ledende merkenavn som vil gi deg en velkledd og stilig utseende. Enten kan du satse på ensfargede singletter sammen med et par jeans, eller kombinere et singlete med trykk sammen med noen fargede chinos og et par fancy sko. De beste med singletter er at det er et plagg du aldri kan ha for mange av, fordi du kan bruke ulike singletter for å variere stilen din, hver dag. Eksperimenter med singletter i forskjellige farger, med eller uten trykk - og føle etter hva du liker best. Stayhard har singletter for hver herre, og du mottar din bestilling med rask levering. Hvis du er en ny kunde hos oss på Stayhard gir vi deg også 15% rabatt på første ordren din. En god avtale hvis du trenger å friske opp garderoben med nye klær! Legg inn din bestilling av singletter fra Stayhard i dag, så har du dine nye klær hjem innom kort tid.