0

  • Gratis frakt og gratis retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Gratis frakt & Gratis retur
  • Rask leverering
  • Forlengt returrett til 15. januar

WINTER SALE - up to 60%    GET TO SALE!

Skjorter

Skjorter kan gjøre deg skikkelig velkledd, suverent avslappet og alt i mellom. La agendaen din avgjøre saken. Føler du for en flanelldag, denimhelg eller oxforduke?

Skjorten er trolig mannens viktigste plagg, og hvilke skjorter menn velger sier mye om hvem de er. Med et godt utvalg stilige skjorter i skapet, risikerer du aldri å være dårlig kledd. Det beste med skjorter er at de kommer i så mange forskjellige varianter, og du kan matche dem med nesten hva som helst. Finn & skap din unike stil med skjorter fra Stayhard.

Jeansskjorte, flanellskjorte, hvit skjorte, mønstret skjorte eller kortermet skjorte? Skjorter finnes i utallige varianter, farger, materialer og modeller – fra de litt mer elegante og klassiske skjortene til skjorter som føles herlig avslappende, og som passer perfekt for en dag på stranda eller en kveld i baren. Uansett anledning og hvilken skjorte du bruker, hjelper den deg til å få en stiligere look som alltid føles riktig. Hos Stayhard finner du alt fra de nøytrale skjortene som funker ved de fleste anledninger, til vågale skjorter som stikker seg mer ut i farger og mønstre. Hva sier du for eksempel til Levi's, Tiger of Sweden eller Tommy Hilfiger? Finn dine favoritter i et stort sortiment av herreskjorter for alle smaker og stiler. Vi gir deg alltid gode priser, fri frakt og raske leveranser. Du får også 14 dagers åpent kjøp og 30 dagers bytterett, slik at du kan prøve klærne hjemme i fred og ro. Er du ny kunde kan du dessuten benytte deg av vårt nykundetilbud som gir deg 15% rabatt på ditt første kjøp!