0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

T-shirt

Motens mest ydmyke plagg, en enkel T, er en essensiell del av looken din. Stikk deg ut med print, eller la en ensfarget T-shirt gi attityde til både dress- og bomberjakker.

Å bry seg om utseendet er ibland å huske at "less is more". Det finns dager da du bare trenger et par t-skjorter å velge mellom, sammen med et par enkle jeans for å skille deg ut fra mengden. En stilbevisst mann vet at noen situasjoner krever sin enkelhet - men selvfølgelig på en fin måte. På Stayhard vi har en t-shirt for hver mann og hver stil!

Når du tenker på en t-shirt så forbinder mange dette plagget med enkelhet og en myk stil. Og visst er t-skjorter noe som alle ønsker å skyve rundt i hjemme på en lørdag kveld sammen med et par behagelig joggebukser. Men når du skal videre for en kveld ute med vennene dine, kan du nesten beholde t-skjorten på, og bare erstatte joggebuksene mot et par chinos og et hyggelig belte. En t-shirt er en av de typene av klær som er både elegant og komfortabel på samme gang. På Stayhard finner du både billig t-skjorter og mer overdådige t-skjorter, men fremfor alt er de tilgjengelige i forskjellige former og farger, slik at det vil passe hver mann. Det kan være en fordel å satse på å ha et par t-skjorter i en farge, og noen som er litt mer designet. Da vet du at du har en t-shirt for hver dag som du kan matche med forskjellige bukser og shorts for å få litt variasjon.