0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

Klokker

Klokka er den ubestridte kongen på haugen når det gjelder maskulin glans. Som accessoir løfter den outfiten din. Du kan ikke ha for mange.

Stayhard tilbyr et bredt utvalg av tidløse, elegante og moderne klokker for menn som liker å kombiner design og funksjon. Rett klokke på rett mann gir en stilbevisst og trygg utstråling. Velg mellom en rekke klokker på nett i ulike stiler og farger, fra ledende merkenavn på markedet - for menn som verdsetter kvalitet og stil på sine klokker. Du finner alt her på Stayhard.no.

Å dekorere sin stil med en elegant klokke er som å male det siste penselstrøket på et kunstverk. Det setter virkelig peke på din stil og gjør den komplett og unik. Her på Stayhard tilbyr vi mange forskjellige modeller av klokker for hver mann, sånn at du kan finne din favoritt - men uten at det skal føles for vanlig og kjedelig. Vi forstår at du ønsker å ha en klokke som ingen annen har, og vi har derfor samlet et utvalg av klokker for menn med forskjellige urskiver og armbånd i ulike farger og materialer. Et lærarmbånd i brune nyanser, eller kanskje mer metallisk i rustfri stål med et elastisk armbånd? Du vil finne utallige varianter av klokker online her på Stayhard.no. Vi har klokker med tydelige tall eller romertall, og du kan velge mellom svart, hvit, grå, blå, metallic eller flerfargede urskiver. Utformingen av klokken kan være sporty, klassisk eller tøff. Hvilken som er din favoritt av alle disse, det kan bare du velge! Bestill din klokke fra Stayhard i dag, med gratis retur. Som ny kunde hos Stayhard har du også 15% rabatt på første ordren din, så benytt anledningen til å kjøp din favoritt klokke allerede i dag!