0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Bob Dylan - Musikkgeni og stilikon

Editorials & Style

Det var ikke alle som gjettet riktig før årets nobelprisutdeling, men nå er det kun ett navn på alles lepper. For å ha ”skapt nye poetiske uttrykk innenfor den store amerikanske sangtradisjonen” skal Bob Dylan nå ta imot litteraturprisen. Bob Dylan ble født i 1941 i amerikanske Duluth i Minnesota med fødselsnavnet Robert Allen Zimmerman. Dylan platedebuterte allerede som 21-åring, og med låter som ”Mr. Tambourine man”, ”Blowin` In the wind” og ”Chimes of Freedom” er han i dag pophistoriens største låtskriver og artist.

TEKST: KAROLIN CHAMBEL

I TILLEGG TIL musikken og hans mystiske personlighet er han – og kommer alltid til å være – en moteløve innen rocknroll-stilen. Dylan har alltid lagt vekt på det han ikler seg, og i dag er han en av Amerikas mest velkledte 75-åringer – selv om det var på 60-tallet han satte stilen som fortsatt lever i dag. Stayhard hjelper deg med å stjele Dylan-stilen.

WAYFARERS: Det er nesten ene og alene takket være Dylan at Wayfarers er de bestselgende solbrillene noensinne. De er obligatoriske til en Dylan-look.

JEANS: Svarte jeans hører rocken til, men det funker også med blå. Test gjerne en jeans som er rett i modellen.

CHELSEABOOTS: Dylan elsker bootsene sine. Dra på deg et par chelseaboots i skinn eller semsket som et pluss til looken din. Om du våger; prøv gjerne et par med høyere hæl eller noe med bikerdetaljer på.

Semsket jakke: Bob Dylan og hans semskede jakke er et faktum også i dag. Fargepaletten er alt fra sennepsgult til knallrødt. Den lille svarte er selvfølgelig et sikkert kort.

Sharing is caring

  Del     Tweet