0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Breathing

Editorials & Style

Fjelltoppenes mektige nærvær, vannets rislende ro og skogens hviskende sus. Gjør deg klar for eventyrlige dager iført slitesterke materialer og toner plukket rett fra naturens palett. Ved Joffre Lake i Pemberton, to timer nord for Vancouver, setter vi følelsen for sesongens varmeste stil.

Foto: Per Norberg
Film foto: Jimmy Svensson
Modell: Daniel Noval, Todd Evanger and Stefan Snyman
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Meredith Lacrosse

NÅR VINDEN TILTAR og himmelen åpner seg vil ingen stå uforberedt. Tenk lag på lag, og kle deg i plagg du kan stole på. Jeans er et av de mest slitesterke materialene, og med litt stretch er de dessuten lette å bevege seg i. Alternativet: Et par litt grovere og mørke chinos.

DEN RUTETE FLANELLSKJORTA har vandret fra livet i naturen til byens betong, ikke motsatt. Den lett flossete flanellen i ull eller bomull er kjent for sin myke, men robuste overflate, perfekt for dager utendørs. Med en tynnere frakk utenpå får du både en varm og vindtett helhet.

NATUREN SVEISER OSS sammen til lange samtaler om ingenting rundt leirbålet. Det smarteste å ha med seg er de strikkede favorittene og grove boots som tåler kalde dager. Sats på et par med grov såle som skjermer mot kulden som kommer nedenfra. Et par fra Caterpillar er alltid et sikkert kort.

Sharing is caring

  Del     Tweet