0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Gold & Empire Line

Editorials & Style

Høst/vinter 2016 tar de to romerske tvillingene Castor og Pollux oss til Caledonia. Inspirasjonen til Castor Pollux FW 2016 er altså hentet fra et romersk territorium romerne kalte for Caledonia – i dag mer kjent som Skottland. I år 84 år e. Kr. beseiret romerne kaledonierne, og inntok et område i nordøstre Skottland.

Foto: Miriam Glans
Modell: Alexander Bechet
Styling: Henric Dahl
Hår & Make: Patricia Dovmyr

DENNE SESONGEN har det skotske golde høylandet med dets karrige, majestetiske fjell som omfavnes av de atlantiske vindene fått stå for sesongens farger. Selv de mange klanslottene i teglstein har fått sette sin nyanse på det litt melankolske mørke fargetemaet.”

DENNE SESONGEN er fargene olivengrønt, mørk flaskegrønt, teglsteinsrødt, whiskybrunt, mørkebrunt, marineblått og gulltorn.
De ærverdige, aristokratiske sportene og tradisjonene i Skottland har gitt inspirasjon til mange av de plaggdetaljene, mønsterbildene og materialvalgene som presenteres i årets kolleksjon. Kolleksjonen presenteres blant annet i modifiserte jakker med revejaktsnitt, oppdaterte skotske ruter og fiskebensmønster samt en del romerske mønstre. Materialene i konfeksjonen er for det meste ull- og bomullsflaneller og bouclé, samt en del lammeskinn i ulike utførelser som nubuck, semsket og nappa. De kontemporære, mer tematiske skjortene i denne kolleksjonen presenteres i en god del oxford og flanell – som har sin opprinnelse i Skottland – mens de klassiske skjortene presenteres på klassisk gentlemansmaner. Strikkede plagg presenteres i merino- og kasjmirblandinger.

En modernisert country style-look med innovative og oppdaterte silhuetter og materialvalg for den virkelige kjenneren.

Sharing is caring

  Del     Tweet