0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Castor Pollux SS17

Editorials & Style

Castor Pollux SS17-kolleksjonen henter inspirasjon fra området rundt Champagne i Frankrike, og det avslappede landlivet som regionen preges av. Det som utmerker kolleksjonen er miksen mellom 20-tallets sofistikerte franske vingårdseiere og oppdagelsesreisende, og det tidlige 70-tallets eksentriske, lett rebelske bohemer.

Foto: Damon Fourie
Retusj: Stefan Snyman

KOLLEKSJONEN for SS17 består av plagg med en del fransk safari- og armyinspirasjon, men i nye varianter og med nytenkende materialvalg – noe som gir kolleksjonen et avslappet, men samtidig elegant uttrykk. Det flørtes også med det tidlige 70-tallets franske rockescene.

FARGEPALETTEN i kolleksjonen domineres av en typisk fransk brunskala med champagne, konjakk, nougat og kalk som mikses med ulike nyanser av blått, som tåkeblå, indigo og marineblå. Vevde stoffer i lin, bomull og silkeblandinger ses i forskjellige strukturer og ganske luftig vevde stoffer som for eksempel strie, grenadin og meshvev. Andre materialer som ses i kolleksjonen er semsket, lammenappa og nubuck av fineste kvalitet. Rutete franske duker, bredstripete, psykedeliske paisleymønstre, ulike typer denim og interessante injeksjoner av 70-tallsblomster er noen av sesongens hvasseste mønstre.

CASTOR BY CASTOR POLLUX er underlinjen til Castor Pollux. SS17-kolleksjonen henter inspirasjon fra hverdagslivet på 20-tallet i området rundt Champagne. Kolleksjonen inneholder også innslag fra 70-tallets rock– og hippiekultur, og den da rådende kollektive livsstilen.

FARGEPALETTEN består i første rekke av champagne, crème brûlée, nougat og blå nyanser. Vevde tekstiler med ru overflater, strievev, lin- og bomullsblandinger og denim er vårens sterkeste materialer. Får å få til riktig patina og autentisk look har en stor del av kolleksjonens skinnplagg, vevde og strikkede deler gjennomgått behandlinger som blant annet innbefatter forskjellige sorter innfarginger samt olje- og stenvask. Rutete franske duker og pyjamasstriper, sammen med paisleymønster og romantiske franske blomster, utgjør vårens mønsterbilde.

Sharing is caring

  Del     Tweet