0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Copenhagen Fall

VÅRGRUSENS KNASING ER BORTE der vi går bortover brosteinsgatene. Take away-kaffen varmer hendene, og valget om å slenge en tynn frakk over skuldrene føles helt riktig. Velkommen til å møte høsten i København sammen med oss! I tillegg til høstmoten, kan du lese om våre favorittrestauranter og kaféer.

CENTRAL HOTEL & CAFÉ

Central Hotel og café på Tullinsgade 1 er kalt verdens minste hotell, og med kun ett rom våger vi påstå at det er en rekord det er vanskelig å slå. Bygningen, som er over 100 år, var opprinnelig et skomakerverksted med tilhørende minileilighet, men rommer nå, i tillegg til dobbeltrommet i andre etasje, en av områdets mest populære kaféer.

APOLLO CAFÉ & BAR

Den relativt nyåpnede Apollo Café og Bar finner du på venstre side av bakgården som leder til Kunsthal Charlottenborg. Bare et lite steinkast fra turismens Nyhavn, men såpass beskyttet at du hverken hører summingen fra de tilreisende eller kjenner pølseduften fra kiosken på fortauet utenfor. Gå ikke glipp av havregrynsgrøten deres, uansett hvilken tid på døgnet du er her. Den er magisk!

ATELIER SEPTEMBER

To kvartaler fra Kongens Nytorv, og et par-tre trappetrinn opp fra Gothersgade 30, ligger Atelier September. Flittig portrettert i mote- og livstilsblogger – du har høyst sannsynlig sett avokadosandwichen deres i mer enn en Instagram story – og et åpenbart frokost- og lunsjsted for den bevisste københavneren. Skaff deg vindusplass for Københavns beste streetstylespaning!

AMASS RESTAURANG

Det finnes lokalprodusert, og så finnes det LOKALprodusert. På Ammas Restaurant ser du ikke bare Københavns landemerke, Den lille havfrue, du har også 600 m² dyrket mark i direkte tilknytning til matsalen. Restauranten ledes av Nomas tidligere sjefskokk, Matthew Orlando, og på menyen står ganske enkelt det som er modent for dagen.
Det 736 m² store lokalet ligger i Burmeister & Wains gamle skipsverft, og her har eieren Matthew samarbeidet med det danske varemerket GUBI, som har fylt lokalet med klassikere såvel som spesialdesignede og skreddersydde møbler, lamper og detaljer.

Sharing is caring

  Del     Tweet