0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

New brands A/W 2016

Editorials & Style

Seks nye varemerker på Stayhard som definitivt kommer til å spille en hovedrolle i en oppdatert garderobe denne høsten.

Foto: Stefan Snyman
Modell: Erik Forsgren
Styling: Hugo Stenquist
Hår & Make: Lip n´Glow

HØSTEN ER HER. Med den – en samlet skare nye spennende varemerker med fokus på skandinavisk mote. Hope, Filippa-K, Sand, Uniforms for the dedicated, Castor Pollux og Lyle and Scott, fotografert på profilen Erik Forsgren.

FILIPPA K

ESTETISK BALANSERT med en distinkt design. Filippa K er bevisst minimalistisk og streber etter bærekraft i sin mote. Shop jakker, T-shirts, skjorter eller sweatshirts.

HOPE

HOPE lager jobbinspirerte, autentiske klær for den kompromissløse motekjenneren, og har en rød tråd gjennom hele sortimentet, fra de enkleste til de mer unike plaggene. I klær fra Hope får du en edgy, men samtidig klassisk og tidløs look. Hope overlater ingenting til tilfeldighetene, dette er et merke for deg med litt høyere krav til stil.

UNIFORMS FOR THE DEDICATED

VED Å kombinere tidløs design med innovative tekstiler og strukturer, er Uniforms of the dedicateds mål å lage moderne klassikere som kommer til å holde lenge.

CASTOR POLLUX

CASTOR POLLUX drives av tradisjon og innovasjon og virkeliggjøres gjennom kompromissløs design og håndverk for moteløver.

SAND

UTFORMINGEN av det danske motehuset SAND drives av lidenskap, kreativitet og innovasjon.
Skandinaviske silhuetter i kombinasjon med sydeuropeisk sjarm og pasjon for italienske tekstiler og detaljer.

LYLE & SCOTT

LYLE AND SCOTT ble grunnlagt i 1874 i den skotske byen Hawick av William Lyle og Walter Scott. Lyle & Scott er merket for den som liker en sporty stil, men som verdsetter en moteriktig look.

Sharing is caring

  Del     Tweet