0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Dress for work

Editorials & Style

Dress for work Riktig stil på jobben kan åpne mange dører, men stram dresskode med jakke og buksepress er ikke noe for alle. Stayhard lister opp alternativene som gjør deg klar for en arbeidsdag.

BUSINESS CASUAL 2.0: I 2017 kommer vi til å se mer av jakker og bukser i mer komfortable materialer, og dermed utvides definisjonen av business casual. En jakke i filtet ullmiks med utenpålommer er både herlig å ha på seg og stilsikker i jobbsammenheng.

KEEP IT SIMPLE: Vårt sikreste tips er å ikke gjøre det så vanskelig. Med en enkel hvit eller mønstret T-shirt, svart bukse og velpolerte sko får du en akseptabel hverdagslook. Sats på en jakke i nøytral farge som kan kombineres med T-shirts i alle slags mønstre og farger. En nøytral basisgarderobe i svart, hvitt, marineblått, grått og beige gir mange alternativer som kan matches.

KEY ITEMS: Hemmeligheten bak en vellykket stil ligger i riktig valg av nøkkelplagg. Sjekk den dobbeltspente blazeren som gir sting til en hvilken som helst hverdagsoutfit.

STRIKKET MED SKJORTE: En herlig strikket genser holder deg ikke bare varm – den er en lifesaver når du ikke rekker å stryke favorittskjorta. Et sikkert kort er den ensfargede med rund hals og litt struktur – funker sammen med skjorter både med og uten mønster.

ACCESSOIRER: Tenk over hvilken veske som dekker dine behov. Vil du være klar for en økt på treningen etter jobb, er en større modell helt klart å foretrekke. Trenger du noe lite og smidig for jobbdataen, finnes det mange briefcase-modeller. Tenk på at gjeve materialer som skinn og lær bare blir flottere med tiden.

Og nei, skoene trenger ikke å matche veska. Det viktigste er at skoene er hele og rene, så ikke glem å gi dem nødvendig pleie.

Sharing is caring

  Del     Tweet