0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Faces of Capetown

Editorials & Style

Velkommen til Cape Town, en kokende gryte full av liv, kreativitet og herlie personligheter. Her streetcastaet vi seks karer for en kort pratestund og fotografering i det miljøet de føler seg hjemme i.

Tekst: Anna Hanefalk
Foto: Per Norberg
Modell: Street casting
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Nandi Kai

FÖRST UT ER IAN, en ung lovende fotograf i bydelen Woodstock, en levede forstad med småbyfølelse i forandring. Denne tidligere nokså slitne bydelen, med gamle viktorianske tomannsbolinger, har blitt populær blant kreative sjeler som Ian. Området renoveres, og nye mennesker flytter in.

ANDY MURRO JOBBER som snekker, altmuligmann og "prop manager", noe som innebær at han leier ut rekvistita til produksjoner som vår egen. En herlig fyr som går sin egen vei, og som ble vårt nye idol.

NICK MELITO EIER en bagelshop i Green Point, som av noen kalles Cape Towns Soho. Et populært boligområde for unge yrkesaktive innbyggere hvar hovegaten Somerset Road omkranses av resturanter, kaféer, butikker og nattklubber.

DEVIN DOLERY DRIVER en tre år gammel surfershop, Raph (som vi gjetter er en forkortelse av Ralph) studerer på universitetet og får penger i kassa gjennom ekstrajobben som poolboy. Sist ut traff vi på Leon, eier av Woodstocks herligste barbershop.
Vi ikledde disse herlige fyrerne noen av vårens outfits, og fotograferte dem in action.

Sharing is caring

  Del     Tweet