0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

GOTHENBURGS FINEST

Editorials & Style

Sammen med Gøteborgs nye, inspirerende musikkscene, frontet av fire av byens mest fargerike musikere; Skander, Ikhana, Bojou og produsenten Nibla, presenterer vi stolt kampanjen Gothenburgs finest. En kampanje som kjennetegnes av kreativitet og good vibes only.

Bojou er artisten som foreløpig er ukjent for musikk-Norge. Under kjælenavnet faren hans ga ham som barn kommer en erfaren og mangefasettert rapper med en umettelig hunger etter noe mer. Under mottoet "Er man ikke nummer en, er man sist" er han en vinnerskalle verdt å legge merke til. Ryktene påstår at han i løpet av 2018 kommer til å slippe musikk, og at den inkluderer samarbeid med musikere som bl.a. Filip Hunter, Parham og Nibla.

Følg Bojou på Instagram for å få vite mer om hans reise.

Skander dukket opp på musikkscenen med låten Nu (Don't Panic) på slutten av 2015. Låten fikk øyeblikkelig rotasjon på svenske P3, og ble fulgt opp med singelen "Efter ikväll" med gjesteartistene Ikhana og Parham. I januar 2017 ble den første singelen fra albumet Hon; originale "Missförstå mig rätt" med Seinabo Sey.

Skander har hatt et nært samarbeid med produsenten Nibla i 3 år. Albumet Hon har siden slippet i mars blitt hyllet av kritikerskaren. HYMN kaller albumet et av årets sterkeste, og GAFFA kaller Skander for "en av Sveriges mest unike stjerner".

Du kan følge Skander på Instagram og Facebook.

Lisa Town aka IKHANA aka The queen of ZEBRAFUNK er en produsent, låtskriver og artist som har Gøteborg som hjemmebane. Sist vår ble hennes egenproduserte debutalbum sluppet, og det ble hyllet i hele Sverige. Lisa har mye på gang, og vi kan forvente oss skikkelig tunge slipp fra henne i 2018!

Vil du følge Ikhana på hennes reise? Her har du hennes Instagram og Facebook.

 
 
 

Nibla begynte å produsere musikk i tenårene, og har gjort seg kjent for sine mørke og tunge produksjoner. Han har i løpet av de siste årene stått bak framgangsrike og kritikerroste slipp med artister som Mwuana, Parham og Skander.

I dag er han tilknyttet Universal Music Publishing, og jobber med blant andre Seinabo Sey og Rebecca & Fiona. Lytt til Niblas samarbeid med Skander her.

 

Sharing is caring

  Del     Tweet