0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

New Year's Outfits

Editorials & Style

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å planlegge årets nyttårs-outfit. En klassisk look med smoking, sløyfe og hvitt lommetørkle er alltid et sikkert kort. Kombiner polotrøya med en dressjakke for en formell, men likevel avslappa stil. Eller hvorfor ikke bruke årets motejulegave, bomberjakka? Vi har valgt ut fire ulike stiler for alle typer nyttårsfester.

Foto: Stefan Snyman

DEN KLASSISKE LOOKEN: i den klassiske looken er smokingen et must. Vil du myke opp looken, velger du en softere form på lommetørkleet. Det letter opp og gjør at det ikke føles så stivt.

DEN SKANDINAVISKE LOOKEN: En enkel og stilren look som funker i de fleste sammenhenger. Velg en marineblå eller svart dressjakke, og match den sammen med den trendy polotrøya for å få en luksuriøs følelse – og bryt så av med et par stilrene sneakers.

FLERE KLASSISKE TIPS:

FLERE SKANDINAVISKE TIPS:

DEN MINIMALISTISKE ROCKA LOOKEN: Denne looken er for den som ikke ønsker å pynte seg, men som likevel vil ha en clean look. Match jakka med en stilig bukse og hvit T-shirt i god kvalitet for en vinnende outfit.

DEN STILRENE LOOKEN: En stilren skjorte med genser over er en look som går rett hjem for den som vil kle seg klassisk. Om man har lyst til å være litt sprø, kan man satse på noe med print, og deretter matche med accessoirer som slips eller klokke for å skape en moderne look med fokus på detaljer.

FLERE MINIMALISTISKE ROCKA TIPS:

FLERE TIPS PÅ STILRENE GENSERE OG SKJORTER:

Sharing is caring

  Del     Tweet