0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Slik styler du jakken din

Editorials & Style

BOMBERJAKKEN

BOMBERJAKKEN ER DET PERFEKTE PLAGGET nå i begynnelsen av høsten. Sammen med sweatshirt eller hoodie og jeans blir looken din sporty og avslappet. Bruker du den sammen med en cropped dressbukse og skjorte, er den et fullgodt substitutt for en dressjakke. Du kan ganske enkelt se på den både som et ytterplagg og som en erstatning for dressjakken.


FRAKKEN

FRAKKEN KAN HA MANGE ULIKE SNITT. En dobbeltspent gir et klassisk inntrykk, mens en enkeltspent føles mer sporty. Uansett hvilken stil du velger må du alltid sørge for at den passer kroppsfasongen din. Pass på at den ikke er for lang eller for stor over skuldrene, og tenk på at du skal kunne bruke den med en tykkere genser under. .


SKINNJAKKEN

YTTERTØY SOM FUNGERER LIKE GODT ÅRET RUNDT bør klassifiseres som gode investeringer. Skinnjakken kan du bruke med en T-shirt og en tynn bomullsbukse på dager da høstvindene holder seg borte. Sammen med skjorte og fine sneakers funker den både som ytterplagg og som en erstatning for dressjakken.


VARME JAKKER

EN FÔRET HØST- OG VINTERJAKKE er helt enkelt et must for å holde varmen i årets kalde måneder. Sats på en klassisk farge som mørk blå, mørk grønn eller svart, så kommer kjøpet til å føles riktig år etter år.

Sharing is caring

  Del     Tweet