0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Stayhard Magazine #3

Editorials & Style

Stayhard Magazine #3

DET AT DAGENE BLIR kaldere og kortere er et sikkert tegn på at høsten nærmer seg, og at man trenger et skifte i garderoben. Pikéen som lå øverst i haugen må bytte plass med den strikkede genseren – som nå er småskrukkete etter å ha ligget nederst i et halvt års tid. Uansett om du er typen som oppdaterer innhold og orden i garderoben din for å matche høsten med en gang, eller gjør det mer suksessivt, så oppdager man ofte at det er digg med litt nytt.

ORDET HØST BETYR ”innhøsting”, og denne årstiden handlet lenge om å spare opp og høste inn for vinteren. Dette gjelder forsåvidt fortsatt. Vi på Stayhard har for høsten ikke bare samlet sammen et passende utvalg fra våre mer enn 200 varemerker, men også komplettert med nye, spennende innslag som vi håper hjelper deg med å finne nettopp det du søker. Blant våre nye venner finner du for eksempel SAND, HOPE, Uniforms For The Dedicated, Filippa K samt Lyle & Scott. Så uansett om du leter etter en dress til jobbsammenheng, streetoutfit for loking i helgene eller groomingprodukter for hår og skjegg, kan du stole på at du finner det du søker i utvalget vårt.

VI TRAFF OGSÅ NYE VENNER i Portland som vi besøkte sist sommer – et mekka for ølentusiaster og alle som digger sporty mote. I tillegg til en kul cityguide til denne herlige byen, byr dette nummeret av Stayhard Magazine også på matnyttig lesestoff for foodies, et crash course i det amerikanske valget, en fast track til ultraløping og mye mer.

Magasinet er selvfølgelig også fullspekket med mote og tips om høstens trender. Vi byr til og med på et eksklusivt møte med Henrik Lundqvist – fyren som agerer som en average Joe, men som er et stilikon og forbilde for mange innen både motens og sportens verden. Vi digger han, og lar han vise fram noen av høstens plagg, og dele sine tanker rundt moteinteressen og oppladningen til NHL-sesongen og årets World Cup.

STAYHARD ER KLAR for høsten, og tilbyr et bredt utvalg av stil og mote – som vi tror passer deg uansett om du skal henge med nye eller gamle venner.

God lesing!

Sharing is caring

  Del     Tweet