0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Winter stories - Part one

Editorials & Style

På Stockholms gater og torg suser det mennesker rundt iført den skandinaviske lag-på-lag-stilen. Varme ullfrakker mikses med strikket i flere nyanser av høstens fargepalett. Gjør deg klar til å takle vinteren med stil! Sammen med Andreas Wijk, Kristian Korlevski & Philip Conradsson tipser vi om klærne du trenger for enhver desemberanledning.

FOTO: STEFAN SNYMAN
MODELL: ANDREAS WIJK, PHILIP CONRADSSON, KRISTIAN KORLEVSKI
STYLING: DIOS MIO
HÅR & MAKEUP: EVELINA ANDERSSON

I ÅR VIL VI SLÅ ET SLAG FOR FRAKKEN. Den finnes både som dobbeltspent og enkeltspent. Velg ut fra hva som passer din kroppsfasong best. I årets fargepalett ser vi mye grått og kamelfarget, men også de sikre kortene som navy og klassisk svart.

DEN SVARTE JAKKA er et sikkerstikk hele sesongen, og passer både til den mer formelle som den ledige looken. Vi finner den i ulike varianter og materialer, noe som gjør at du kan velge akkurat den som sikrer stilen din. Semsket og skinn er sesongens signaturmaterialer, og ses ikke bare på den klassiske bikerjakka, men også på sesongens kanskje mest hypede jakke, bomberjakka.

DET ER DETALJENE SOM GJØR LOOKEN. Hold stilen også i regn og motvind med en kul regnfrakk. Style den med et stilrent skjerf for å beholde en clean bylook også i ruskevær.

Sharing is caring

  Del     Tweet