0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Winter stories - Part three

Editorials & Style

Desembers festligheter er i full gang og nyttårsaften nærmer seg med stormskritt. Det er nå på tide å finne den perfekte looken å avslutte året med. Vi på Stayhard har sammen med moteprofilene Andreas Wijk, Kristian Korlevski & Philip Conradsson funnet fram flere flotte outfits du må ha til desemberpartyene.

Foto: Stefan Snyman
Modell: Andreas Wijk, Philip Conradsson, Kristian Korlevski
Styling: Dios Mio
Hår & Make: Evelina Andersson

SKÅL MED STIL, om det er hjemmefest eller klubb. Her har du looken som passer alle anledninger. Sats på en clean jakke i svart eller marineblått sammen med en dressbukse og en mønstret skjorte, eller kanskje en enkel ensfarget T-shirt i passende stil. Match med dine fineste sneakers.

FLERE KLASSISKE TIPS:

DEN KLASSISKE LOOKEN slår aldri feil, og her velger du en mer formell jakke eller den klassiske smokingen. Match med en ensfarget stilren skjorte i god kvalitet. Pluss på med et par pene sko – eller sneakers for en mer avslappet look. Prøv gjerne med en trendy pologenser under jakken.

ACCESSOIRENE matcher du avhengig av outfit, men et tidløst tips som alltid funker er en sølvfarget klokke og et sølvfarget armbånd. Det passer til alle slags farger og materialer uten å stikke seg for mye ut. Ønsker du en mer vågal stil – test gjerne om et sjal eller et armbånd med ulike typer unike stiler og mønstre er den rette veien å gå.

Sharing is caring

  Del     Tweet