0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Winter stories - Part two

Editorials & Style

Desemberkulda har lagt seg over byen, og festsesongen har startet. Gjør deg klar for å takle vinteren festligheter med stil! Sammen med Andreas Wijk, Kristian Korlevski & Philip Conradsson tipser vi om klærne du trenger for desembers alle partys.

FOTO: STEFAN SNYMAN
MODELL: ANDREAS WIJK, PHILIP CONRADSSON, KRISTIAN KORLEVSKI
STYLING: DIOS MIO
HÅR & MAKEUP: EVELINA ANDERSSON

POLOTRØYA ER et sikkert kort også i år, og den kan matches med den mer formelle dressbuksa – men passer like godt til en avslappet denimlook.

SNEAKERS TIL FEST er helt riktig. Ved å bruke et par sneakers til dressen skaper du en avslappet, men stilig look. Velger du fine, nøytrale og mer formelle sneakers, funker de perfekt til en mindre formell dress. Kombinert med en ledig polotrøye eller en enkel T-shirt blir dette en uslåelig kombo som funker ved de fleste anledninger. Er du allerede en sneakersnerd innser du viktigheten av å holde fottøyet spotless, rent og velpleid.

DEN PERFEKTE DRESSEN er dressen som endres avhengig av hva du matcher den med. Uansett om du ønsker å få til en ledig eller formell look, så funker dressen. Match den med dine fineste sneakers og en polotrøye eller T-shirt for å skape en ledig look, eller gå for det sikre kortet og match med en ensfarget skjorte og slips.

DET FINNES MANGE klokkenerder der ute. Noen samler skuffene fulle med billig skrap, mens andre svir av mindre årslønner på sine. Valget av armbåndsur er dog ikke det letteste, spesielt ikke om man vil at det skal funke sammen med resten av outfiten. Som med alt annet gjelder det at du velger en klokke du er komfortabel med og som du syns er fin. Hvilken urskive eller urverk du velger er selvsagt en smakssak. Noen foretrekker klassiske, mekaniske urverk i den mer eksklusive prisklassen, mens andre foretrekker en billigere Quartz-variant – som måler tiden ved hjelp av kvartskrystaller – i mer vågale fargekombinasjoner og utførelser. Les mer om hvordan du velger riktig klokke her.

Sharing is caring

  Del     Tweet