0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

10 knep for å framstå som en vaskekte jeansnerd

Guides

Tilhører du dem som ser på denim som sin ”second skin”, og går du heller naken enn å være uten din favorittjeans? Uansett, vi har knepene som får deg til å framstå som en fullverdig jeansnerd.

Jeansnörd

Tekst: Pål Johansson

SLIK TAR DU DIN jeansinteresse til et nytt nivå.

ITS ALL ABOUT LOVE. En vaskekte jeansnerd legger stor vekt på sine jeans, og da mener vi STOR vekt. Det er ikke kun en jeans – det er kjærlighet på sitt aller beste.

HISTORIEKURS. Lær deg grunnleggende jeansfakta og historien bak akkurat ditt favorittmerke. Gjør deg klar å slenge ut herlige jeansanekdoter når det passer seg.

KONG RÅDENIM. For nerden er rådenim kongen. Uvasket og inspirert av klassiske amerikanske modeller.

FORVASKET? Kan funke om du vil ha en slitt look allerede fra starten av, men ofte velger nerden å skape den på egen hånd.

ANTALL? For jeansnerden finnes det ingen øvre grense for hvor mange jeans man kan ha. Det viktigste er at man har et par for enhver tenkelig anledning, med ulike slitte detaljer, passformer og farger.

VIS DIN LIVSSTIL. Slitasje, rift, hull og vask forteller en hel del om eierens liv. Hver jeans er en historie i seg selv.

PRISEN ER BARE ET SIFFER. Uvesentlig for riktig modell.

VASK ELLER EI VASK? Så lenge jeansen ser ren ut og ikke lukter søppel etter forrige helgs rekefest, vasker du den ikke. En sann entusiast venter helst et år før første vask.

OM DU MÅ…Har du kommet til ”point of no return”, gjelder det å vaske med klasse. Nerden disser vaskemaskinen, og vasker jeansen for hånd i badekaret eller i en nærliggende bekk. Alltid separat, forsiktig og på vrangen. Henges til tørk eller legges i tørketrommelen UTEN varme.

GJENVINNING. Selv om jeansen har gjort sitt som bukse, er ikke livet for den slutt. Ødelagte jeans kan gjenfødes som en shorts eller som reparasjonskit til andre jeans i faresonen.

Sharing is caring

  Del     Tweet