0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

10 uventede måter å bli en svigermors drøm på

Guides

De enkle triksene som gjør deg uimotståelig

Det er søndag og igjen tid for den marerittlignende middagen hjemme hos dragen, svigermor. Vi har ti enkle knep som kommer til å forandre deg fra et utrivelig hatobjekt til svigermors drøm.

Tekst: Pål Johansson

Svigermødre er naturligvis som folk flest, noen er lettflørtede mens andre er ekstremt vanskelig å sjarmere. Her er ti tips som burde myke opp selv den kjøligste svigermoren.

1. Inviter på middag - En selvlaget og påkostet treretters gir mange svigermorpoeng og kan være et sikkert kort for den matinteresserte svigermoren.

2. Vis dine håndverksferdigheter - Tilby dine tjenester som å skifte dekk, rense avløpet eller male huset.

3. Skriv en svigermorlåt
Gjør virkelighet av artistdrømmen og start med en låt til svigermor.

4. Reis på et minicruise
Ta med svigermor på et minicruise og få litt egentid, krydret med billig sprit og morgendans.

5. Kjøp en gave
Alle liker gaver, også iskalde svigermødre.

6. Bak en kake- Selv om hun sannsynligvis er awesome på bakverk, kan det aldri skade å overraske med en bollepose eller to.

7. Svigermorkunnskap - En svigersønn som kan sin svigermors interesser og verdier ligger alltid bra an. Så ta et lær-å-kjenne-svigermorkurs.

8. Vis ansvar - Bli en god medborger som bryr seg om miljøet, hjelper tiggere, skaffer en gjeng fadderbarn og mater sultne dyr.

9. Dropp spriten - Er svigermor avhold eller tvilsom til alkoholens positive egenskaper, kan det passe bra å ta en pause fra den tøffe festingen, i alle fall midlertidig.

10. Vær en kul fyr - Den viktigste og enkleste veien til framgang. Om du er en magisk bra kjæreste og tar vare på svigermors datter eller sønn på best mulig måte, kan vi garantere at du kommer til å bli en fullverdig svigermors drøm.

Sharing is caring

  Del     Tweet