0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

5 sikre tips for å sjekke opp på festen

Guides

Slik lykkes du med å fange drømmepartneren

Du har spanet inn din framtidige drømmepartner på festen, nå gjenstår bare et lite dilemma, å få personen til å tenke det samme om deg. Vi har hostet opp fem matnyttige sjekketips som forbedrer dine sjanser i alle fall et lite hakk.

Tekst: Pål Johansson

Det kryr av mer eller mindre klisjéaktige og smarte tips om hvordan du lykkes med sjekkingens edle kunst der ute. Vi har forsøkt å plukke ut de fem absolutt beste metodene.

1. Be yourself - Legg bort sjekkemanualer om hvordan du skal oppføre deg. Prøv å slippe deg løs og være deg selv. Å prøve å være en annen enn du er, tar på kreftene og gjenomskues lett.

2. Oppmerksomhe- Å stå stille i et hjørne er ekstremt sjeldent et bra sjakktrekk, spesielt ikke om du savner et tiltalende ytre eller sinnsykt mye penger. Test derfor å sende interesserte blikk, søk naturlig kontakt, dropp kule kommentarer, lytt til det personen sier og gi komplimenter. ALLE liker oppmerksomhet!

3. Ikke vær en klegg- Selv om det er kjærlighet ved første blikk fra din side, er det kanskje behov for litt mer betenkningstid hos din tiltenkte partner. Så i stedet for å være påtrengende en hel kveld kan det være greit å mingle rundt, gi personen litt space og komme tilbake senere. Eller hvorfor ikke la sjekkeobjektet lete etter deg?

4. Fingerspissfølelsen- Timing og fingerspissfølelse er alfa omega for å lykkes med sjekkingen. For ikke å snakke om humor. Kan du ikke få personen til å le eller i alle fall småfnise, er risikoen for at det ender der og da, overhengende.

5. Stay classy- ”Du er fin, skal vi ha sex?” fungerer veldig sjeldent. Dropp derfor alle slibrige sjekkekommentarer, om du ikke kan levere dem med en stor dose finesse og med glimt i øyet. Kan du holde deg selvsikker og herlig avslappet til tross for at du befinner deg i drømmepartnerens nærhet, har du sjekkeoddsen på din side.

Sharing is caring

  Del     Tweet