0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Barbererens 5 kjappe tips for uklanderlig barbering

Guides

Barbererens 5 kjappe tips for uklanderlig barbering

Glemte skjeggstrå, ujevnt resultat, kuttskader og irritert hud – en slurvete barbering kan ødelegge den mest perfekte dag. Her er barberertipsene for en uklanderlig barbering.

Tekst: Pål Johansson

1. Myk opp
Ta en varm dusj eller skyll ansiktet med lunkent vann. Det åpner porene og myker opp skjeggstråene. For ekstra oppmyking kan du plassere en fuktig og varm klut over skjeggstubbene.

2. God gli
For å gjøre barberingen litt ekstra deilig, bør du legge på en god barberingsgele eller -skum. Det myker opp stråene ytterligere, fører til at høvelen glir lettere og du unngår ubehageligheter. Du kan også smøre inn området som skal barberes med litt barberingsolje før gele eller skum.

3. Stay sharp
Skarpe blader er alfa og omega, uansett om du jobber med høvel eller flasher barberingsskillsene med kniv. Med sløve verktøy er det omtrent umulig å oppnå et godt resultat, og risken for irritasjon og kuttskader er overhengende. Straks utstyret ditt føles sløvt – bytt eller slip!

4. Stryk med hårene
For å unngå en klassisk ”barberingssvie” med irritert hud og skjeggkviser som resultat, skal du alltid barbere i hårets vekstretning i den grad det er mulig. Om du likevel insisterer på å barbere mot hårene for en enda tettere barbering, bør du gjøre det forsiktig da risken for irritasjon øker.
**

  1. Takk fjeset**
    Vask grundig rent med lunkent vann, og avslutt med iskaldt vann for å lukke porene og unngå kviser. Gi så ansiktet en gave i form av en fuktighetsgivende barberingsbalsam. Eventuell parfyme påfører du på halsen.

Sharing is caring

  Del     Tweet