0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Hva kan man gjøre på den første daten?

Guides

Finn daten som stikker seg ut

Du har harvet deg gjennom kino- og restaurantbesøk, tatt altfor mange forfriskninger og øl på byen, og spasert milevis langs vannet. Du trenger helt enkelt inspirasjon og nytenking for din framtidige dating. Ta det rolig, vi har oppskriften for den perfekte første daten!

Tekst: Pål Johansson

Alfa og omega for en vellykket første date er research. Før du har fått en hint av hva daten din liker, kan det være vanskelig å komponere den optimale daten. Så, på med detektivhatten og snus rundt!

Test smaksløkene- Sjokolade-, vin-, øl- eller whiskysmaking kan være et heftig innslag på den første daten, forutsatt at daten din ikke er dødelig allergisk eller hater det dere tester. Litt nytelse på den første daten er aldri et minus.

Hundetrikset- Hvem blir ikke glad av et lite fluffy og søtt dyr? En tur til dyreparken kan avdramatisere den første kontakten og inspirere til en hyggelig samtale. Sørg bare for at dyreparken har søte og fluffy dyr, ikke bare rasende selvmordskandidater, da kan effekten lett bli den motsatte.

Le sammen- Et besøk på en stand up-klubb eller et show med favorittkomikeren har gode forutsetninger for å lette på stemningen og få dere til å le sammen. Du får også en bekreftelse på om humoren deres er i synk, noe som virkelig er avgjørende om målet er et kult forhold.

Den aktive daten- Bowling, biljard og minigolf er naturlige valg – boule, frisbeegolf og downhill-sykling er litt mer utfordrende. Er dere begge treningsfreaks burde dette være det naturlige valget, kanskje i kombinasjon med et boblebad og massasje på det lokale spa-anlegget.

Bake it ’till you make it- For mange er nettopp det å få kna et av målene med daten. Hvorfor ikke starte med en deig og ta det derfra? Gå løs på boller og annen gjærbakst, så finner du garantert bakeverket for akkurat deres date.

Sharing is caring

  Del     Tweet