0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Hvilken farge på skoene skal man ha til mørk dress?

Guides

Slik får du til den perfekte kombinasjonen

Tekst: Pål Johansson

HAR DU OGSÅ blitt stående fast foran skohylla i gangen uten å kunne bestemme deg for hvilke sko som passer til dressen? Ta det rolig, vi har svarene på hvilke farger som er smashing sammen og hvilke som er hell no.

Det finnes mange gamle, uskrevne og skrevne regler for hvilke sko du bør ha på deg til dress. Visse er generelle og fortsatt gjeldende, mens andre har mistet tyngden. I anledninger som bryllup og begravelse kan det være lurt å tenke tradisjonelt, mens det ved andre høytideligheter gis muligheten til å ta den litt mer ut.

Tradisjonell svart - Om vi starter med den mest klassiske og tidløse svarte dressen, bør du kombinere denne med svarte sko. Brunt og svart er ingen perfekt match, og kontrasten blir derfor for stor.

Valgfri blå - Til forskjell fra den svarte passer den blå dressen både med brune og svarte sko. Brunt og blått er en magisk flott kombinasjon som alltid funker. Tenk dog på at begge disse fargene kan oppfattes som noe mer uformelle enn for eksempel svart og mørkegrått.

Sjenerøs lysegrå - Her har vi en annen dressfarge som harmonerer med svarte så vel som brune sko. Tenk på å matche beltet med samme farge som skoene.

Klassisk mørkegrå - I likhet med den svarte dressen så skjærer den mørkegrå seg altfor mye med brunt for at det skal se fint ut. Sats derfor på klassisk svarte sko.

Modig brun - Tilhører du den modige skaren som har balls nok til å ha på deg en flott, brun dress er valget åpenbart – brune sko.

Sharing is caring

  Del     Tweet