0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Hvordan anlegger jeg et flott skjegg?

Guides

Et bra skjegg engasjerer, imponerer og underholder. Har du skjeggvekst, bør du definitivt ta vare på det. Her er den ultimate guiden for deg som er på jakt etter et skikkelig mektig skjegg.

skjegg

Tekst: Pål Johansson

LA DET VÆRE I FRED. Tålmodighet er nøkkelen til et mektig skjegg. Skjeggvekst tar tid, og ansiktshår vokser med ulik fart på ulike personer. Prøv å la det være i fred så godt det lar seg gjøre.

LENGDE FØR FORM. Før du engang tenker tanken på å forme skjegget, bør det ha vokst fritt en stund, gjerne rundt fire måneder. Deretter er det bare å bestille time hos barbereren, og begynne å forme frisyren.

VEDLIKEHOLD. Ikke bare er et stort skjegg underholdende på mange måter, det krever også et visst vedlikehold. Gjør det til et rituale å se over skjeggfrisyren et par ganger i uka. Gi ansiktshåret en skjønnhetsbehandling med skjeggsjampo og balsam nå og da, og kjem eller børst det ofte. Dette forhindrer skjegget fra å tørke ut og bli krusete.

STYLE SKJEGGPRYDEN. En rufsete hvalrossbart får du orden på med litt bartevoks, og et vilt og tørt skjegg mates med fordel med litt skjeggolje. Masseres inn i skjeggbunn og strå. Resultatet blir et mykt, smidig og velduftende skjegg.

HJELP PÅ VEIEN. Ønsker du deg et virkelig skjegg, og er løsskjegg uaktuelt? Sunn kost, mye vann og ekstra påfyll av vitaminer (som B-vitamin) og mineraler, kan gjøre susen for skjeggveksten. For deg med ekstrem skjeggabstinens finnes det en rekke spesialprodukter, som kosttilskudd, kremer og sprayer til å prøve ut.

Sharing is caring

  Del     Tweet