0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Hvordan bretter jeg lommetørkleet i brystlomma??

Guides

Seks klassiske brettemetoder du burde kunne

Tekst: Pål Johansson

INGEN DRESS er komplett uten et fint, brettet lommetørkle, så enkelt er det. Og i et hav av mørke dresser er et lommetørkle valgt med omhu, og med riktig brett, en ganske enkel måte å skille seg ut på. Her er brettemetodene du bør lære deg.

Nonchalant brett - Akkurat som det høres ut som, er dette bretten for deg som vil skape en nonchalant følelse som gir inntrykk av at du bare har stappet lommetørkleet ned i brystlomma. Krever minimalt med fingerferdighet, men likevel litt finesse for at det skal se fint ut.

Puffen - En vanlig brettemetode som har mange likheter med den nonchalante bretten, med forskjellen at det her er en ”puff” istedenfor kanter som stikker opp. Perfekt miks mellom avslappet og formelt.

Triangel - Hakket mer seriøs enn puffen. En brett som kan kombineres med det meste, og som går hjem i de fleste sammenhenger.

Pyramider - En fin, klassisk brett som egner seg best til litt mer formelle tilstelninger i brystlommen på en mørk dress, smoking eller snippkjole. Kan føles litt vel stivt til hverdags.

Trippelspiss - Den perfekte lommetørklebretten for deg som vil briljere med din fingerferdighet. Gjør seg best på den formelle festen, men kan også gjøre susen på en stiv parmiddag eller et kundemøte på jobben.

Rett strek - James Bond-bretten med en sober følelse som gjør seg perfekt i smokinglommen på bryllupsfesten. Sjekk at ”streken” stikker cirka en centimeter opp, og er snorrett.

Sharing is caring

  Del     Tweet