0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Jeans – finn din passform

Guides

Er du usikker på hvilken jeans som passer deg aller best? Slim, tapered, loose eller regular – vi guider deg gjennom våre ulike modeller.

Charlotta Ekblom

hitta rätt passform på jeansen

REGULAR FIT

Regular fit er en rett modell som passer deg som vil ha et klassisk utseende på jeansen. Den rette passformen betyr at den er tightere over rumpe og lår, men blir romsligere over kne og legg. Jeansmodellen passer de aller fleste, men sitter ekstra bra på deg som har en rett eller atletisk bygget kroppsform.

SLIM FIT

En jeans i slim fit har en smal og figurnær passform, uten at det trenger å bety at den sitter for stramt. Jeansen følger kroppen, og sitter tightere over både rumpe, lår og legger. Slim fit er som regel mest behagelig, og sitter aller best, om den har litt stretch. Den passer best for deg som har en rett kroppsform.

TAPERED FIT

Jeans i modellen tapered fit har løs midje og avsmalende ben. Vidden på bena blir gradvis smalere fra låret og nedover, noe som gir et inntrykk av slim fit, men med en mer avslappet følelse. Alternativet passer deg som liker en komfortabel bukse som ikke er for løs i passformen – eller deg som er atletisk bygget, og som synes det er digg med ekstra vidde rundt lårene.

LOOSE FIT

Jeans i modellen loose fit har en romslig passform. Lommer og midje er ofte plassert lavt, og gir et avslappet inntrykk. Denne sorten jeans er først og fremst forbundet med 90-tallet, hiphop og skatekulturen. Har du en komfortabel og avslappet stil, eller en bredere kroppsform, er dette modellen for deg.

Sharing is caring

  Del     Tweet