0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Kan man matche brune sko med svarte bukser?

Guides

Det etterlengtede svaret på det klassiske stilspørsmålet

Tekst: Pål Johansson

ET BIG NO-NO eller et rungende hell yeah? I årevis har man dratt seg i håret i fortvilelse over om man kan matche brune sko med svarte bukser eller ikke. Her har dere svaret på den gamle stilregelen en gang for alle.

Mosegrodde stilregler - Det enkle og lite gjennomtenkte svaret på om man kan matche brune sko med svarte bukser er nei, spesielt om det gjelder en svart dress. Stilguruer av den gamle skolen ville aldri tillate fargekombinasjonen brun-svart, da det i deres øyne nærmest framkaller spasmer. Men om vi ser bort fra gamle fossiler et øyeblikk er sannheten at du med en liten tommelfingerregel kan bryte denne mosegrodde stilregelen.

Match til perfeksjon - Et par mørkebrune sko funker nemlig perfekt til en svart jeans, spesielt om du kompletterer looken med et mørkebrunt belte. Å alltid matche beltet med skoene er en urgammel regel som er smart å ha i mente. Det kommer til å gjøre en enorm forskjell for sluttresultatet og i tillegg bidra til at outfiten din ser både godt planlagt og gjennomtenkt ut. Tar du dessuten på deg en stilig klokke med en rem i samme brune tone, kan du klikke inn stilpoeng til høyeste nivå.

Unngå! - Om du derimot forbereder deg til århundrets bryllupsparty, der kleskoden er mørk dress, bør du unngå brune sko. Her er stilreglene fortsatt tungt forankret og du gjør sikrest i å følge dem – om ikke målet er å bli festens crazy, brunsorte får.

Sharing is caring

  Del     Tweet