0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Pakk kofferten smart før reisen

Guides

Kofferten stappes til bristepunktet, og når du vel har kommet fram, velter det ut en hel haug med skrukkete, unødige plagg. Kjenner du deg igjen? Vi har de smarte knepene for hvordan du pakker kofferten på riktig måte.

Kofferten presses til bristepunktet, og når du har kommet vel fram velter det ut en skrukkete haug med masse unødvendige plagg. Kjenner du deg igjen? Vi har de smarte knepene for hvordan du pakker kofferten på riktig måte.

Tekst: Pål Johansson

Mange av oss har en tendens til å pakke for mye, for unødvendig og helt feil. Her er fire tips som gjør deg til en smart pakker.

1. Smart pakkeliste- Med hånden på hjertet, hvor mye klær trenger du egentlig for uken på Ibiza eller helgen i London? Lag en dagsplan og skriv ned hvor mange plagg som trengs. Glem alle om og men, og tenk i stedet less is more! Vaskemiddel finnes også i andre land, og plagg som savnes kan alltid kjøpes på stedet. Hvem vil farte rundt med en 30-kilos amerikakoffert når alt du trenger er en weekendbag?
2. Rull en feting- Glem bretting – for en smart, skrukkefri bagasje er det rulling som gjelder. Ruller du klærne, sparer du både plass og eventuell stryketid. For korte reiser kan du bake sammen hele bagasjen i en eneste rull, med tannbørste, deo og andre småting innerst i rullen.
3. Sko is the devil- De der ekstraskoene tar mye plass i kofferten, men om du absolutt ikke kan være uten, bør du utnytte plassen inni og fylle dem med sokker og annet som får plass.
4. Forpakningspakking- Dropp alle store pakker, og sats heller på små reiseutgaver, linseetui og bokser for det nødvendigste. Vi lover at du ikke kommer til å trenge 500 ml sjampo for en ukes ferie.

Sharing is caring

  Del     Tweet