0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Slik kler du deg kult i streetklær

Guides

Det kreves en smule fingerspissfølelse for å lykkes med å kombinere streetklær på en stilig måte. Grensa mellom kulhet og stilmessig katastrofe er hårfin. Vi guider deg riktig vei i streetklærjungelen.

Streetkläder

Tekst: Pål Johansson

BRUK DEM MED STOLTHET. Det er bare å innse fakta – du kommer aldri til å se kul ut i et plagg du egentlig ikke trives i. Nei, stol på din egen magefølelse og smak før du går all in på rådene fra trendguruene.

KOMPONER MED OMHU. Et dårlig gjennomtenkt virvar av logoer og store trykk kan lett gi et smakløst inntrykk som drar kulheten ned til omtrent null. Har du aldri stått på et brett eller hater rapmusikk, bør du kanskje unngå de streetmerkene med sterk kobling til subkulturer som skate eller hiphop. Så er det bare å innse at visse streetklær har en best-før-dato, det vil si at de helt enkelt ser bedre ut på en femtenåring enn på en som nærmer seg 35. Du kan dog finne mengder av fete streetklær som med fordel kan kombineres med din vanlige outfit. Prøv deg fram, og bruk kule T-shirts og gensere, sneakers og capser til for eksempel dressjakken.

PUT YOUR HEAD INTO IT. Hodepryden har en framtredende rolle innen streetstilen, men selv her kreves det en viss følelse. Alle ser ikke like tøffe ut i enkelte typer caps, luer eller hatter. Flaks at disse accessoirer kommer i en rekke ulike utførelser og modeller, så oddsene er gode for å finne en variant som matcher din hodeform og stil.

STELL PENT MED SNEAKERSENE DINE. En avgjørende del av streetoutfiten. Alfa og omega er å stelle dem, og holde dem hele og rene. Et par stilige sneakers funker stort sett til enhver anledning, så sørg for å ha noen å variere mellom.

Sharing is caring

  Del     Tweet