0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Stayhard Magazine

Guides

Velkommen til et rykende ferskt nummer av Stayhard Magazine!

Vi på Stayhard brenner for personlig stil. Vår ambisjon er at du alltid skal kunne finne et nytt favorittplagg eller en ny accessoir til å oppdatere garderoben med når du besøker Stayhard.no. I vårt magasin som kommer ut to ganger i året, vår og høst, samler vi sesongens mote og artikler rettet mot livsstil. Du holder akkurat nå høstnummeret i hånden din, fullspekket med høstens trender samt tips på ulike plagg å kle seg i under vår kjøligere tid på året.

På omslaget ser du Kygo, Norges – og kanskje Nordens – nå mest lysende stjerne, med hits som I see fire og Stole the show. Reportasjen om han finner du på s. 42.

NÅ ER HØSTEN her og kveldene blir mørkere. Da tilbringer vi gjerne kvelden i TV-sofaen, kans–kje for å streame en film. Kan hende du tar en sjanse på en tittel som ”Snakes on a Train”. Den tittelen er laget av lavbudsjettfirmaet The Asylum, mer om dem og såkalte ”Mockbusters” kan du lese på s. 28.
I alt fra kaffepausen til bilkøen er det lett for at unyttigheter som brus, godis eller is glir ned. På s. 80 kan du lese om sukker; hva det gjør med kroppen og hvordan vi lenge har levd med feilaktige kostråd.
En som gjerne oppholder seg på kjøkkenet er kokken og restauranteieren Pontus Frithiof. Les mer om hvordan det er å jobbe som kokk og hvordan du lykkes i bransjen på s. 139.
Til god mat drikker mange gjerne godt øl. På s. 130 treffer vi ølfantasten Malin på Gryt–hyttans bryggeri, som driver bryggeri i fjerde generasjon.
LANGT FRA GRYTHYTTAN ligger New York – byen som alle elsker. Gå ikke glipp av vår kombinerte mote- og reisereportasje derfra. På motesidene finner du alt fra det ubørstede til det stilfulle. Vi har plukket opp noen av de viktigste catwalk-trendene og vi har valgt ut sesongens nøkkelplagg i Stilguiden. Alt for at du som leser og kunde hos oss skal føle at vi på Stayhard kontinuerlige jobber stenhardt for at du skal finne klær og accessoirer som du elsker og trives i.

Ha en hyggelig lesing,

Sharing is caring

  Del     Tweet