0

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur

  • Rask leverering

  • 30 dagers returrett

  • Fri frakt over 499 kr & Fri retur
  • Rask leverering
  • 30 dagers returrett

SALE up to 70%     SHOP NOW

Inspirasjon

Slik stryker du skjorten din

Guides

Få ting kan senke en stilig outfit mer enn en skrukkete skjorte. Dersom du lider av stykejernsskrekk, har vi løsningen. Her er fem enkle steg som gjør at du aldri mer trenger å ta på deg en ustrøket skjorte.

Strykning

Tekst: Pål Johansson

TIPS FOR EN plettfri stryking.

BE PREPARED. Sjekk skjortens vaskeanvisning for å se hvilket materiale den er produsert i og varmenivået den skal strykes på. Fyll vann i strykejernet (eller en spruteflaske), og still inn riktig temperatur. Et strykebrett er naturligvis det smidigste, ellers funker et håndklekledd bord. Vreng den nyvaskede skjorten. Best resultat får du om skjorten tas direkte fra vaskemaskinen eller om du fukter den jevnt.

LET THE STRYKING BEGIN. Start med armene, strekk ut og sørg for at unødvendige legg unngås før du stryker fra midten og ut. Åpne opp mansjetten og gi den en rundstryking på begge sider.

TA DEG I KRAGEN. Neste steg er kragen, stryk fra snippene og inn på begge sider. Tre deretter en skulder om gangen på den smale delen av strykebrettet, og stryk ut alle legg.

FINPUSSEN. Nest siste steg er bakstykket som du drar litt i med den ene hånden mens du stryker den glatt. Le grand finale er skjortebrystet, der du tar en side ad gangen. Ta det forsiktig på den høyre siden rundt knappene, før du går videre og avslutter med venstresiden.

FERDIG! Nå er det bare å henge opp din uklanderlige skjorte på en henger, knappe igjen den øverste knappen, og la den henge til neste høytidelige anledning.

Sharing is caring

  Del     Tweet